Vanwege lancering nieuwe website tijdelijk 10% korting op de ALL-IN prijs

BEKIJK ACTIE
Offerte aanvragen
0
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Vind eenvoudig en snel het antwoord op jouw vraag! Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 0800 9997779

Kies een onderwerp

Bestellen

Zijn jullie in het hele land beschikbaar?
Jazeker, wij zijn door het hele land beschikbaar. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Veen, maar we helpen klanten verspreid over het hele land met onze legservice en producten.
Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?
Je kan je bestelling gemakkelijk betalen met iDeal of Creditcard. De betaling moet worden voldaan binnen 30 dagen na de factuurdatum. Bekijk je facturen hier.
Kan ik mijn bestelling annuleren?
Ja, het is mogelijk om een bestelling te annuleren. Houd er echter rekening mee dat alle reeds gemaakte kosten, zoals aangeschafte materialen en bestede uren, moeten worden betaald. Bij annulering worden deze kosten in rekening gebracht om de reeds gemaakte investeringen te dekken. We adviseren je om contact op te nemen met ons team voor meer details en om het annuleringsproces te bespreken.
Hoe vraag ik een offerte aan?
Het aanvragen van een offerte is eenvoudig. Ga naar onze pagina voor offerteaanvragen en vul het formulier in. Mocht je hulp nodig hebben bij het invullen of specifieke vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Legservice

Wat is de wachttijd voor de legservice?
Na het indienen van een offerteaanvraag streven we ernaar binnen 24 uur telefonisch contact met je op te nemen. Vervolgens plannen we een voorinspectie in en maken we daarna een definitieve afspraak voor de legservice. De gemiddelde wachttijd varieert tussen 2 en 6 weken, afhankelijk van de planning en jouw beschikbaarheid. We streven er uiteraard naar om je zo snel mogelijk te kunnen helpen.
Wat zijn de kosten voor het leggen?
De kosten voor het leggen van onze vloeren zijn uiterst concurrerend en transparant. We streven ernaar de goedkoopste van Nederland te zijn, en als je elders een lagere prijs vindt, gaan we er nog eens 10% onder zitten. Onze legprijzen variëren afhankelijk van het type vloer. Voor stroken rekenen we €12,50 per vierkante meter, terwijl visgraatvloeren €17,50 per vierkante meter kosten. Zo ben je verzekerd van kwaliteit tegen de beste prijs.
Hoe lang duurt het leggen van de vloer?
De duur van het leggen varieert afhankelijk van de grootte van de ruimte, het type vloer en het gekozen patroon. Over het algemeen kan je uitgaan van een gemiddelde tijd van 4 tot 8 uur. De exacte duur zal tijdens de voorinspectie worden ingeschat.
Moet ik mijn ruimte klaar maken voor het leggen?
Ja, het is handig als je in staat bent om spullen en meubelen te verplaatsen voor het leggen van de vloer. Als dit niet mogelijk is, maak je dan geen zorgen - we kunnen ook ondersteuning bieden bij het verplaatsen van zware en grote voorwerpen. Ons doel is om het legproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, en we zijn bereid om te assisteren bij alle aspecten om ervoor te zorgen dat jouw ruimte klaar is voor het leggen van de vloer.

Algemeen

Hoe werkt de gratis voorinspectie?
De gratis voorinspectie is een persoonlijk bezoek waarbij we de ruimte komen bekijken. Tijdens dit bezoek nemen we diverse staaltjes mee, zodat je de materialen en kleuren in de daadwerkelijke ruimte kunt beoordelen. We bieden ook deskundig advies over de verschillende mogelijkheden en de beste opties die passen bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Het doel van deze inspectie is om een goed inzicht te krijgen in de ruimte, jouw wensen te begrijpen en op maat gemaakt advies te bieden voor een vloer die perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften.
Wat zijn jullie algemene voorwaarden?
Lees hier meer over onze algemene voorwaarden. Je kunt gedetailleerde informatie vinden over ons beleid, diensten en alle relevante voorwaarden die van toepassing zijn op onze producten en diensten. Als je specifieke vragen hebt of meer verduidelijking nodig hebt, staan we klaar om je te assisteren.
Welke soorten vloeren bieden jullie aan?
Wij bieden een uitgebreid assortiment vloeren aan, waaronder PVC, SPC Click, hout en betonlook. Of je nu de voorkeur geeft aan de moderne uitstraling van PVC, de innovatie van SPC Click, de warmte van hout, of de eigentijdse look van beton, we hebben diverse opties om aan jouw specifieke smaak en stijl te voldoen.
6 dagen per week geopend

BEZOEK DE
SHOWROOM

Bezoek de showroom
Alle vloeren

TOT €1500 KORTING!

+ 10% kassakorting op de ALL-IN prijs

+ GRATIS vloerinspectie op locatie

Vraag ons inspiratie
magazine aan!

Tijd voor nieuwe inspiratie? Vraag gratis ons inspiratiemagazine aan.
Binnen 1 uur ontvang je hem via de mail!

Goedkoopste van Nederland


All-in en goedkoop

Prijs match garantie


Wij matchen de prijs van elders

Bereken direct je prijs


Kom erachter wat het gaat kosten

Klantenservice

Hulp nodig bij een bestelling of een vraag over een product? We helpen je graag verder. Neem gemakkelijk contact met ons op.
Maandag t/m zaterdag 09:00 - 18:00
Binnen 4 uur reactie op werkdagen