OVER ONS

ONS TEAM BESTAAT UIT VAKKUNDIGE MEDEWERKERS. VAKKUNDIG ADVIES TOT EN MET AFWERKING EN AFTER SALES IS ONS VAK

Floor And More is een vakkundig bedrijf dat is opgericht in 2008 onder de handelsnaam legservice Nederland. Floor And More biedt niet alleen kwaliteitsvloeren aan maar de prijzen zijn all-in. Dus inclusief:

  • het egaliseren
  • lijm
  • en het leggen van de vloer

Wij zijn met ruim 20 jaar ervaring zeer flexibel en meedenkend. Het afwerken van de vloer met lak of olie is een persoonlijke keus maar wij kunnen u daar een passend advies over geven. Tegenwoordig is er een breed scala aan keuzen of het nu om laminaat, PVC of hout gaat. Moderne, klassieke en vintage vloeren die perfect bij u interieur passen. Naturel, White of Grey look afgewerkt met lak of was. Stuk voor stuk duurzame vloeren met een lange levensduur en perfecte afwerking.

Naast dat wij uw vakkundig kunnen adviseren en de vloer vakkundig door onze ervaren medewerkers wordt gelegd bepaald u via ons geavanceerde afspraaksysteem wanneer het u het beste uitkomt wanneer wij de vloer komen leveren en leggen. Wij begrijpen als geen ander dat een klant de voorkeur heeft om een vloer eerst te zien en daarna tot koop overgaat. Deze klanten kunnen een bezoek brengen aan een van onze showrooms of kunnen een een sample bestellen die we persoonlijk op uw gewenste tijdstip komen afleveren. Hierbij kunnen we dan ook vakkundig advies geven over de vloer.