Vanwege lancering nieuwe website tijdelijk 10% korting op de ALL-IN prijs

BEKIJK ACTIE
Offerte aanvragen
0
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Offerte aanvragen

Over Floor&More

Floor And More is een vakkundig bedrijf dat is opgericht in 2008 onder de handelsnaam legservice Nederland. Floor And More biedt niet alleen kwaliteitsvloeren aan maar de prijzen zijn all-in.

MA-VR
TUSSEN
09:00 - 17:30

Leer ons beter kennen

Wij zijn met ruim 20 jaar ervaring zeer flexibel en meedenkend. Het afwerken van de vloer met lak of olie is een persoonlijke keus, maar wij kunnen je daar een passend advies over geven. Tegenwoordig is er een breed scala aan keuzes, of het nu om laminaat, PVC of hout gaat. Moderne, klassieke en vintage vloeren die perfect bij je interieur passen. Naturel, White of Grey look afgewerkt met lak of was. Stuk voor stuk duurzame vloeren met een lange levensduur en perfecte afwerking.
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • All-in prijzen
  • Professionele legservice
Naast dat wij je vakkundig kunnen adviseren en de vloer vakkundig door onze ervaren medewerkers wordt gelegd, bepaal je via ons geavanceerde afspraaksysteem wanneer het je het beste uitkomt om de vloer te laten leggen. Wij begrijpen als geen ander dat een klant de voorkeur heeft om een vloer eerst te zien en daarna tot koop overgaat. Daarom ben je altijd van harte welkom in onze showroom of komen wij vrijblijvend bij je langs op locatie met onze staaltjes. Hierbij kunnen we dan ook vakkundig advies geven over de vloer.
Onze dienstverlening gaat verder dan het verkopen van een vloer. Denk hierbij aan vakkundig advies van een van onze adviseurs in de showrooms. Of een bezoek aan huis met samples waarbij we je de nodige relevante informatie geven over een vloer die bij je past en aan jouw wensen voldoet.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je kan bepalen wanneer een vloer gebracht en gelegd wordt. Dit kan je doen door een afspraak te maken via ons geavanceerde afsprakensysteem. Je kan overigens ook via ditzelfde systeem een afspraak plannen voor een huisbezoek van een van onze adviseurs. Ook het correct informeren over gemaakte afspraken vinden wij een taak van ons team. Dit informeren kan online en via Whatsapp berichten. Je bent natuurlijk altijd welkom om ons te informeren via ons telefoonnummer wanneer dat op prijs stelt.

Dus naast perfectie voor wat betreft het adviseren, leggen en afwerken van een vloer streven we ook naar een perfecte communicatie met jou als klant. Het informeren biedt duidelijkheid zonder dat je voor verrassingen komt te staan. Floor and More is hier uniek in.

Wij zijn Floor & More

Al sinds 2008 staan wij klaar voor al je vloer wensen! We bieden niet alleen kwaliteitsvloeren, maar zijn ook de goedkoopste in Nederland!
Lees meer over ons
ALL-IN
PRIJZEN

Goedkoopste van Nederland


All-in en goedkoop

Prijs match garantie


Wij matchen de prijs van elders

Bereken direct je prijs


Kom erachter wat het gaat kosten

Klantenservice

Hulp nodig bij een bestelling of een vraag over een product? We helpen je graag verder. Neem gemakkelijk contact met ons op.
Maandag t/m zaterdag 09:00 - 18:00
Binnen 4 uur reactie op werkdagen