Vanwege lancering nieuwe website tijdelijk 10% korting op de ALL-IN prijs

BEKIJK ACTIE
Offerte aanvragen
0
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Offerte aanvragen

Klantenservice Floor & More

Bij Floor & More staan we altijd klaar om je van dienst te zijn. We realiseren dat goede klantenservice essentieel is om jou als klant de beste service en ervaring te bieden. Daarom steken we hier ook veel tijd en moeite in. Of het nu gaat om vragen over onze producten, ondersteuning bij het aanvragen van een afspraak of het melden van een probleem, ons team staat klaar om je te helpen en te informeren waar nodig.

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een offerte aan?
Het aanvragen van een offerte is eenvoudig. Ga naar onze pagina voor offerteaanvragen en vul het formulier in. Mocht je hulp nodig hebben bij het invullen of specifieke vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wat zijn de kosten voor het leggen?
Alle prijzen bij ons zijn all-in, wat betekent dat de kosten voor het leggen van de vloer zijn inbegrepen. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra verborgen kosten; het omvat het volledige servicepakket, inclusief de professionele plaatsing van de vloer.
Wat is de wachttijd voor de legservice?
Na het indienen van een offerteaanvraag streven we ernaar binnen 24 uur telefonisch contact met je op te nemen. Vervolgens plannen we een voorinspectie in en maken we daarna een definitieve afspraak voor de legservice. De gemiddelde wachttijd varieert tussen 2 en 6 weken, afhankelijk van de planning en jouw beschikbaarheid. We streven er uiteraard naar om je zo snel mogelijk te kunnen helpen.
Hoe werkt de gratis voorinspectie?
De gratis voorinspectie is een persoonlijk bezoek waarbij we de ruimte komen bekijken. Tijdens dit bezoek nemen we diverse staaltjes mee, zodat je de materialen en kleuren in de daadwerkelijke ruimte kunt beoordelen. We bieden ook deskundig advies over de verschillende mogelijkheden en de beste opties die passen bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Het doel van deze inspectie is om een goed inzicht te krijgen in de ruimte, jouw wensen te begrijpen en op maat gemaakt advies te bieden voor een vloer die perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften.
Welke soorten vloeren bieden jullie aan?
Wij bieden een uitgebreid assortiment vloeren aan, waaronder PVC, SPC Click, hout en betonlook. Of je nu de voorkeur geeft aan de moderne uitstraling van PVC, de innovatie van SPC Click, de warmte van hout, of de eigentijdse look van beton, we hebben diverse opties om aan jouw specifieke smaak en stijl te voldoen.
Hoe lang duurt het leggen van de vloer?
De duur van het leggen varieert afhankelijk van de grootte van de ruimte, het type vloer en het gekozen patroon. Over het algemeen kan je uitgaan van een gemiddelde tijd van 4 tot 8 uur. De exacte duur zal tijdens de voorinspectie worden ingeschat.
Kan ik mijn bestelling annuleren?
Ja, het is mogelijk om een bestelling te annuleren. Houd er echter rekening mee dat alle reeds gemaakte kosten, zoals aangeschafte materialen en bestede uren, moeten worden betaald. Bij annulering worden deze kosten in rekening gebracht om de reeds gemaakte investeringen te dekken. We adviseren je om contact op te nemen met ons team voor meer details en om het annuleringsproces te bespreken.
Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?
Je kan je bestelling gemakkelijk betalen met iDeal of Creditcard. De betaling moet worden voldaan binnen 30 dagen na de factuurdatum. Bekijk je facturen hier.

Niet gevonden waar je naar op zoek was?

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Wat vervelend. We helpen je graag zo snel mogelijk verder via ons contactformulier of neem direct contact op via 0800 9997779
Naar contactformulier

Goedkoopste van Nederland


All-in en goedkoop

Prijs match garantie


Wij matchen de prijs van elders

Bereken direct je prijs


Kom erachter wat het gaat kosten

Klantenservice

Hulp nodig bij een bestelling of een vraag over een product? We helpen je graag verder. Neem gemakkelijk contact met ons op.
Maandag t/m zaterdag 09:00 - 18:00
Binnen 4 uur reactie op werkdagen