PLAN EEN DATUM

PLAN HIER DE DATUM(S) VOOR HET AFLEVEREN VAN SAMPLES, VLOERINSPECTIE, AFLEVEREN EN EGALISEREN EN HET LEGGEN VAN DE VLOER

PRE-SALES DIENSTEN EN ADVIES WANNEER HET U UITKOMT

Wanneer maakt een een afspraak met ons? Er zijn diverse redenen om een datum in te plannen. U kunt een vrijblijvende vloerinspectie aanvragen via dit systeem via “Plan datum voorinspectie”. Wij kunnen u dan ook informeren over de mogelijkheden en onze aanpak. Wanneer u een sample hebt besteld via onze webshop kunt u via “plan datum afleveren sample” de dag en tijdstip aangeven wanneer het u het beste uitkomt wanneer wij deze komen afleveren. We kunnen dan vrijblijvend een vloerinspectie verrichten en u voorzien van vakkundig advies.

BETROUWBAAR LEVEREN EN LEGGEN, U BEPAALD WANNEER HET U UITKOMT

 

 

INLOGGEN

of maak een account aan

Plan datum voorinspectie

Wij komen graag langs voor een kosteloze voorinspectie van uw vloer. Bij deze inspectie kunnen wij u van vakkundig advies voorzien. Het is ook mogelijk om samples mee te brengen wanneer u die besteld via onze website.

Vul de onderstaande agenda/planner in voor een afspraak met een van onze vakkundige medewerkers.

Plan datum afleveren en egaliseren  vloer

Wanneer u een vloer hebt gekocht via deze website kunt u hier de aflever en egalisatiedatum reserveren. Wij komen de vloer dan brengen op deze datum en we gaan ook de vloer egaliseren. Na het egaliseren moet de ondervloer 3 dagen drogen voor de vloer kan worden gelegd.
 
Vul de onderstaande agenda/planner in om de datum van aflevering en het egaliseren vast te leggen.

 Plan datum leggen vloer

3 dagen na het egaliseren van de ondervloer kan de vloer worden gelegd en afgewerkt. Hou bij het plannen van de legdatum rekening met deze drie dagen die nodig zijn om te drogen. Dus minimaal 3 dagen na het egaliseren kan de legdatum worden gepland.
 
Vul de onderstaande agenda/planner minimaal 3 dagen na de egalisatie datum in om de legdatum vast te leggen.