OVER ONZE VLOEREN​

EEN KWALITEITSVLOER KOMT PAS TOT ZIJN RECHT WANNEER DEZE VAKKUNDIG IS GELEGD EN BIJ UW INTERIEUR PAST

fm-laminaat

LAMINAAT VLOEREN

RIVER COLLECTIE

Wereldwijd worden laminaatvloeren het meest gebruikt als binnenvloer in woningen omdat deze vloersoort onderhoudsarm en slijtvast is.

Laminaat is een vloersoort die uit verschillende "gelamineerde" lagen bestaat. Doorgaans bestaat laminaat uit 4 lagen; Toplaag (melamine), Deco (fotoprint), HDF (High Density Fibreboard) en Onderlaag.

De moderne laminaatvloer is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De decorering wordt vaak voorzien van een extra bewerking, ook wel embossement genoemd, zodat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt en nog meer op hout lijkt.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT
fm-pvc

PVC VLOEREN

HIGHWAY COLLECTIE

Onze PVC vloeren zijn een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. PVC vloeren zijn bijzonder sterk, vlak en vormvast. Uitstekend voor intensief belopen ruimtes en makkelijk is te onderhouden.

PVC vloeren kunnen worden toegepast in druk belopen ruimtes. Zijn stil qua loopgeluid, en zijn uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Onze PVC vloeren zijn o.a. geschikt voor gebruik in woningen zoals woonkamer, hal, keuken, slaapkamer en voor projecten zoals kantoor, winkel, hotel, restaurant etc.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT
agroep-fm-oak

HOUTEN VLOEREN

MOUNTAIN COLLECTIE

Wij hebben een breed scala aan houten kwaliteitsvloeren met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Voor ieder interieur, of het nu modern, klassiek of vintage is, hebben wij de juiste houten vloeren in ons assortiment. Naast de diverse uitstralingen beiden we ook diverse maten, kleuren en afwerking aan.

Omdat houten vloeren een natuurproduct zijn, is iedere vloer uniek. Ook de afwerking van een houten vloer bepaald hoe deze bij een interieur past en voor welke omgeving deze geschikt is. U kunt natuurlijk altijd een van onze showrooms bezoeken voor een vakkundig advies over houten vloeren.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT